fbpx

Oslo Motor Show med ny suksess

Oslo Motorshow med over 40.000 besøkende i 2018 også
Oslo Motorshow fikk over 40.000 besøkende i 2018 også

For tredje år på rad kom det over 40.000 besøkende til Oslo Motor Show i 2018. Det er nær dobbelt så mange som ved utstillingens premièreutgave i 2009.

Hvert siden starten har Hovdan.Com AS gitt sitt bidrag til suksessen ved å ta ansvaret for presse- og mediehåndteringen for arrangementet. Avtale om tilsvarende leveranser i jubileumsåret 2019 er allerede underskrevet.

Oslo Motor Show har med det posisjonert seg om et av de aller største publikumarrangementene i Norge.

Da utgangsdøren lukket seg bak den siste besøkende i år, var det klart at det ikke bare var publikumstallet som på rekordnivået. Det var over 170 redaksjoner som hadde akkreditert seg til messen. Langt flere enn noen gang tidligere. Det resulterte i mange hundre omtaler på nett og i presse, radio og TV.

I år var Hovdan.Com også involvert i forsøk med en egen intern TV-kanal fra Oslo Motor Show. Det ble produsert korte innslag  som ble distribuert live på Facebook. Noen av disse fikk raskt over 12.000 visninger.

I tillegg ble det også produsert podcastsendinger (Radio Motor-podden) som i sin helhet handlet om Oslo Motor Show. Podcasten kan du høre her.

Legg igjen en kommentar