Effektiv kommunikasjon - Vårt fag

Nær femti års samlet erfaring fra rådgivning, medievirksomhet og ledelse. Det er det Hovdan.Com stiller til rådighet for sine oppdragsgivere.

ac1

Kommunikasjon bygger tillit

Hovdan.Com AS hjelper virksomheter med å påvirke handlinger gjennom å skape preferanser, synlighet, troverdighet og tillit. Vi tilbyr effektive kommunikasjons-tjenester og kurs tilpasset din virksomhet.

ac2

Messer, events og happenings

Har du en utstilling, messe eller arrangement som du trenger publisitet omkring. Spør oss hva vi har gjort for Oslo Motorshow, Finnmarksløpet eller Arctic Race of Norway.

ac3

Våre spesialiteter

Portrett Morten Broks, senior kommunikasjonsrådgiver

Morten Broks

Morten Broks begynte samarbeidet med Roy Hovdan januar 2012 etter mer enn 20 år som redaktør, nettredaktør, journalist og fotograf.

Han har bakgrunn fra både lokale medier, riksmedier, magasin og fagblad. Morten Broks har bidratt regelmessig med artikler til blant annet VG Nett sin periode som redaktør for MC-magasinet Bike.

Mortens brede erfaring i ulike kanaler gjør at han har en god nese for hva som skaper engasjement og oppmerksomhet både i sosiale medier, på nettaviser og på TV-skjermen. Han er spesielt opptatt av den gode historien som bidrar til å løfte frem et budskap, men har også god erfaring med håndtering av utfordrende saker.

Portrett av Kommunikasjonsrådgiver Roy Hovdan

Roy Hovdan

Partner og daglig leder. Selskapets grunnlegger er Roy Hovdan. Han har knyttet til seg partnere og et nettverk av dyktige underleverandører.

Hovdan har bakgrunn som redaktør, programleder, administrerende direktør, reporter og journalist i kringkasting og presse. Han har bl.a. arbeidet for NRK, P4, Drammens Tidende, TV Norge, Aller-konsernet, Norges Automobilforbund og TV3.

Roy er en drivende dyktig foredragsholder - på grensen til irriterende god, ifølge kollega Morten. Hans brede medieerfaring gjør ham også godt rustet til å ta de riktige valgene i krevende saker.

Start en CHAT med oss nå