Podcast - audio og video - vi bistår ved produksjon

Podcast - Innhold Studio Utstyr

Vi produserer profesjonelle podcaster av høy kvalitet - med lyd og/eller video.

Som podcast-leverandør kan vi ta ansvaret for alt fra teknisk produksjon til totalansvar for konsept, publisering og innhold.

Podcast-utstyret vårt er profesjonelt, fleksibelt og mobilt. Derfor kan vi gjøre live-sendinger, opptak eller redigering fra "hvor som helst". Det er opp til deg.

Ta kontakt i dag, så kan din podcast være på nett om få dager!

Podcast? Har du ideen - har vi resten

Er du svanger med en podcast-ide, så lønner det seg å ta kontakt med oss. Med vår kompetanse og erfaring kan vi hjelpe deg trygt, raskt og enkelt igang med dine nettbaserte sendinger. Vi har kartlagt alle fallgruvene, og kan lede deg utenom, slik at du får en så god start som mulig.

Kontakt oss for uforpliktende podcast-prat

Podcaster er relativt enkle å lage og publisere. Men brukernes krav til kvalitet og profesjonalitet på podcaster, både teknisk på  innhold, er økende. Det er derfor lurt å starte med godt innhold og teknisk kvalitet fra begynnelsen av.  Det kan vi hjelpe deg med. Bruk kontaktskjemaet til høyre, så tar vi en prat om dine podcast-behov.

Hør en av våre tidligere podcast-produksjoner her.

Hvordan lage en podcast

Podcaster er enkle å produsere og blir stadig mer populært. Nye lyttergrupper kommer til. I dag finnes det tusenvis av norske podcaster. Noen er bare basert lyd (radioformat), mens andre også inneholder bilder, illustrasjoner eller video. Podcaster kan distribueres gjennom iTunes, Spotify og andre strømmetjenester. Men podcaster kan også brukes på Youtube, Facebook, egne nettsider og på mange andre digitale, nettbaserte flater.

Ingen grenser for hva en podcast kan handle om

Innholdet i podcastene varierer mye. Noen podcaster er ren underholdning, mens andre podcaster for eksempel kan være dokumentariske, interesse- eller meningsorienterte eller ment for undervisning og opplæring. Det er få, om noen, begrensninger på hva man kan lage podcaster om.

 

 

 

Kontakt oss om podcast i dag!

Hva kan vi gjøre for deg?

Skriv noen ord om hva henvendelsen gjelder, og hvordan vi får tak i deg. Vanligvis svarer vi samme dag, og som oftest i løpet av 12 timer.


Betingelser for bruk av dette skjemaet: For å kunne yte god service, samler Hovdan.Com inn personopplysninger med dette skjemaet. De brukes for å kontakte deg, svare på spørsmål eller sende deg et tilbud. Blir du kunde, kan dataene også bli overført til vårt kundebehandlingssystem og regnskapssystem. Ellers blir de slettet senest etter 12 måneder. Les også vår personvernerklæring og vår policy for bruk av cookies.

Jeg aksepter ovenstående betingelser (Obligatorisk)

Start en CHAT med oss nå