fbpx
Podcast - audio og video - vi bistår ved produksjon

Podcast - Innhold Studio Utstyr

Vi produserer profesjonelle podcaster av høy kvalitet - med lyd og/eller video.

Som podcast-leverandør kan vi ta ansvaret for alt fra teknisk produksjon til totalansvar for konsept, publisering og innhold.

Podcast-utstyret vårt er profesjonelt, fleksibelt og mobilt. Derfor kan vi gjøre live-sendinger, opptak eller redigering fra "hvor som helst". Det er opp til deg.

Ta kontakt i dag, så kan din podcast være på nett om få dager!

Podcast? Har du ideen - har vi resten

Er du svanger med en podcast-ide, så lønner det seg å ta kontakt med oss. Med vår kompetanse og erfaring kan vi hjelpe deg trygt, raskt og enkelt igang med dine nettbaserte sendinger. Vi har kartlagt alle fallgruvene, og kan lede deg utenom, slik at du får en så god start som mulig.

Les mer om en podcast-produksjon vi har bidratt til her.

Kontakt oss for uforpliktende podcast-prat

Podcaster er relativt enkle å lage og publisere. Men brukernes krav til kvalitet og profesjonalitet på podcaster, både teknisk og på innhold, er økende. Derfor er det lurt å starte med godt innhold og høy teknisk kvalitet fra begynnelsen av.  Det kan vi hjelpe deg med. Bruk kontaktskjemaet til høyre, så tar vi en prat om dine podcast-behov.

Hør en av våre tidligere podcast-produksjoner her.

Hvordan lage en podcast

Podcaster er enkle å produsere og blir stadig mer populært. Nye lyttergrupper kommer til. I dag finnes det tusenvis av norske podcaster. Noen er lydbasert (radioformat). Andre inneholder også bilder, illustrasjoner eller video.

Podcaster kan distribueres gjennom iTunes, Spotify og andre strømmetjenester. Eller de kan brukes på Youtube, Facebook, egne nettsider og på mange andre digitale, nettbaserte flater.

Ingen grenser for hva en podcast kan handle om

Innholdet i podcastene varierer mye. Noen podcaster er ren underholdning. Andre kan være dokumentariske, interesse- eller meningsorienterte eller ment for undervisning og opplæring. Det er få begrensninger for hva man kan "podcast" om.

x (x)
x (x)
x (x)

Bare leie utstyr?

Ønsker du å leie vårt mobile studio og lage en podcast i dine egne lokaler? Ta kontakt med oss på utleietjenesten Hygglo, så skal vi gi deg et godt tilbud på leie av utstyr.

Vi leier ut Rode Rodecaster Pro som har alt du trenger for å starte eller forbedre podcasten din.

Anlegget består av en Rodecaster Pro-konsoll, fire Rode PodMics, hodetelefoner og fire boom mic-stativer, og gjør deg i stand til å produsere profesjonelle podcaster.

Rodecaster Pro Production Console kan håndtere anrop fra eksterne gjester, og har til og med 8 pads for å spille lydeffekter og jingler.

Rode PodMic er ideell for innspilling av podcaster og intervjuer, med sin eksepsjonelle klarhet og lydkvalitet.

x (x)
Rode Rodecaster Pro er utstyret du kan leie hos oss dersom du vil lage din egen podcast
Rode Rodecaster Pro er utstyret du kan leie hos oss dersom du vil lage din egen podcast

Kontakt oss om podcast i dag!

    Hva kan vi gjøre for deg?

    Skriv noen ord om hva henvendelsen gjelder, og hvordan vi får tak i deg. Vanligvis svarer vi samme dag, og som oftest i løpet av 2 timer.


    Betingelser for bruk av dette skjemaet: For å kunne yte god service, samler Hovdan.Com inn personopplysninger med dette skjemaet. De brukes for å kontakte deg, svare på spørsmål eller sende deg et tilbud. Blir du kunde, kan dataene også bli overført til vårt kundebehandlingssystem og regnskapssystem. Ellers blir de slettet senest etter 12 måneder. Les også vår personvernerklæring og vår policy for bruk av cookies.

    Jeg aksepter ovenstående betingelser (Obligatorisk)