fbpx

Kommunikasjonspris til vår kunde, Finnmarksløpet!

Finnmarksløpet er vinneren av Nordnorsk kommunikasjonspris for 2016. Hovdan.Com AS har jobbet med løpet siden 2013.

finnmarkslopet vant kommunikasjonspris in nord-norge

Styremedlem i Finnmarksløpet, Knut Sigurd Pettersen, mottok prisen under et arrangement i regi av Kommunikasjonsforeningens lokallag i Nord-Norge. (Utdrag fra altaposten.no)

– Det har vært stort engasjement rundt nordnorsk kommunikasjonspris i år og det har blitt nominert mange sterke kandidater. Juryens arbeid har vært vanskelig, men med utgangspunkt i kommunikasjonsforeningens kriterier utmerket Finnmarkløpet seg, sier juryleder Mette Siri Brønmo Det var totalt 14 kandidater til prisen.

Juryens uttalelse:

«Vinneren av nordnorsk kommunikasjonspris 2016 har vist at det å bygge opp noe solid over tid lønner seg. Vinneren har bygget stein på stein over år. Det er lagt ned et krevende kommunikasjonsarbeid over mange år - og det er vist en genuin evne til å dele med andre. Å vise sammenhengen mellom natur og kultur i nord gjør oss alle svært stolte av landsdelen vår og vår tilhørighet i nord. Prisen får dere for berøre oss og inspirere oss. Vinneren er Finnmarksløpet.»

Mange sterke kandidater

– Det har vært stort engasjement rundt nordnorsk kommunikasjonspris i år og det har blitt nominert mange sterke kandidater. Juryens arbeid har vært vanskelig, men med utgangspunkt i kommunikasjonsforeningens kriterier utmerket Finnmarkløpet seg, sier juryleder Mette Siri Brønmo. Det var totalt 14 kandidater til prisen, Norway King Crab og Helgeland Kraft var de to finalistene.

Om Nordnorsk kommunikasjonspris

Prisen deles ut til en organisasjon, institusjon, bedrift eller enkeltperson i Nord-Norge som gjennom god kommunikasjon har bidratt til å synliggjøre og fremme Nord-Norge, nordnorsk kultur, kompetanse og suksessfulle prosjekter i nord. Juryen vil vektlegge kandidater som har vist vei når det gjelder god kommunikasjon og vil berømme kandidater som er modige og er til inspirasjon for utøvere innen kommunikasjonsfaget. Nordnorsk Kommunikasjonspris deles ut av Kommunikasjonsforeningen, lokallaget Nord-Norge.

Juryen

Mette Siri Brønmo, avdelingsdirektør Brønnøysundregistrene (juryleder)

Jan Eirik Hanssen, redaktør Avisa Nordland

Heidi Tangstad, prosjektleder Kunnskapsparken Origo

Legg igjen en kommentar