fbpx

KetogenPodden – diett mot epilepsi

KetogenPodden handler om hvordan man bruker ketogen diett i behandlingen av terapiresistent epilepsi. Enkelte pasienter med epilepsi, ca. 30% av dem, responderer ikke ikke godt nok på medisiner eller er aktuelle for kirurgi. For noen av disse kan en diett basert på mye fett og veldig lite karbohydrater (ketogen diett) redusere anfallene, både i antall og styrke. I beste fall kan anfallene bli helt borte.
KetogenPodden kan du høre på Spotify, iTunes og https://ketogenpodden.libsyn.com/
KetogenPodden er et samarbeid mellom Norsk epilepsiforbund og Nutricia. Velkommen til KetogenPodden! Programleder er Steffen Fjærvik. Produsent er Roy Hovdan, Hovdan.Com AS.

Kontakt oss for uforpliktende podcast-prat

Har du en podcast-ide, så lønner det seg å ta kontakt med oss. Med vår kompetanse og erfaring kan vi hjelpe deg trygt, raskt og enkelt igang med dine sendinger på nett. Vi har kartlagt fallgruvene og kan vise deg vei, slik at du får en god start.

Brukernes krav til kvalitet på podcaster, både teknisk og på  innhold, er økende. Det er derfor lurt å satse på fengende innhold og god teknisk kvalitet fra starten.  Det kan vi hjelpe deg med. Ta kontakt, så tar vi en prat om dine podcast-behov.

Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med din podcast her.

Legg igjen en kommentar