fbpx

KONTAKT OSS

KONTAKT OSS NÅ!

Det koster ingenting å ta kontakt med oss. Vi avtaler gjerne et kostnadsfritt møte for å diskutere dine muligheter og kommunikasjonsbehov.

Først når vi er enige om hva vi skal gjøre, og hva det skal koste, begynner vi å ta oss betalt.

Det er bedre å ringe en gang for mye enn en for lite.

  Hva kan vi gjøre for deg?

  Skriv noen ord om hva henvendelsen gjelder, og hvordan vi får tak i deg. Vanligvis svarer vi samme dag, og som oftest i løpet av 2 timer.


  Betingelser for bruk av dette skjemaet: For å kunne yte god service, samler Hovdan.Com inn personopplysninger med dette skjemaet. De brukes for å kontakte deg, svare på spørsmål eller sende deg et tilbud. Blir du kunde, kan dataene også bli overført til vårt kundebehandlingssystem og regnskapssystem. Ellers blir de slettet senest etter 12 måneder. Les også vår personvernerklæring og vår policy for bruk av cookies.

  Jeg aksepter ovenstående betingelser (Obligatorisk)

  TRENGER DU ØYEBLIKKELIG HJELP?

  Noen ganger haster det mer enn andre. En krise inntreffer uventet, brått og ofte uten forvarsel. Kriser har potensiale til å påføre virksomheten uopprettelig og varig skade.

  Er du i en situasjon hvor du trenger øyeblikkelig rådgivning eller hjelp, så ring oss umiddelbart. Vi lover å gjøre vårt ytterste for å bistå deg.

  VÅR E-POST ER ALLTID ÅPEN

  KONTORTID FRA 09.00 TIL 17.00

  +47 908 608 04

  HER HOLDER VI TIL:


  Hovdan.Com AS

  Østskogen Terrasse 8
  3470 Slemmestad

  Telefon: +47 90860804

  Org nr: 911851326 MVA

  Kontoret i Asker kommune

  x (x)