fbpx

Podcast rett opp på topp 10

Frank Bakke Jensen og Roy Hovdan i podcast studio

I 2018 var det 40 år siden de første norske FN-soldatene dro til Libanon, og 20 år siden de siste kom tilbake. Et av tiltakene som markerte jubileumet var at legendariske Radio Norbatt gjenoppstod i moderne podcast-format, med hjelp fra Hovdan.Com.

Hovdan.Com AS bisto Norsk Veteranforbund for Internasjonale Operasjoner (NVIO) med redaksjonelt arbeid, planlegging, research og programledelse av sendingene.

Premieresendingen ble ledet av Roy Hovdan fra Hovdan.Com AS og forsvarsministeren var hovedgjest og stod for den offisielle åpningen. Begge har bakgrunn som FN-soldater i Libanon.

Etter få timer var den første episoden oppe og snuste på Norges "topp-ti"-liste over mest populære podcaster. Du kan høre den aktuelle podcasten her.

Kontakt oss for uforpliktende podcast-prat

Har du en podcast-ide, så lønner det seg å ta kontakt med oss. Med vår kompetanse og erfaring kan vi hjelpe deg trygt, raskt og enkelt igang med dine sendinger på nett. Vi har kartlagt fallgruvene og kan vise deg vei, slik at du får en god start.

Brukernes krav til kvalitet på podcaster, både teknisk og på  innhold, er økende. Det er derfor lurt å satse på fengende innhold og god teknisk kvalitet fra starten.  Det kan vi hjelpe deg med. Ta kontakt, så tar vi en prat om dine podcast-behov.

Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med din podcast her.

Legg igjen en kommentar