fbpx

Ny besøksrekord for Oslo Motor Show

God mediehåndtering bidro til ny publikumsrekord under Oslo Motor Show. Hovdan.Com AS hadde ansvaret for pressehåndteringen.

Hovdan.Com AS hadde presseansvaret og ivaretok mediehåndteringen for Oslo Motors Show for sjuende gang i 2016

Vår oppdragsgiver Oslo Motor Show fikk ny bestenotering notering i år – for sjette gang!

Blant de største i Norge

Oslo Motor Show befester sin posisjonen som Norges best besøkte publikummesse. Hovdan.Com AS har hatt ansvaret for PR-arbeid og mediehåndtering siden starten i 2010.

Da Oslo Motor Show stengte, kunne arrangørene nok en gang konstatere ny publikumsrekord. I år kom det 40.586 motorfrelste gjennom dørene på Norges Varemesse på Lillestrøm, mens forrige rekord, satt i fjor, var på 40.013 besøkende.

Messegeneralen fornøyd med mediehåndteringen

– Klart jeg er strålende fornøyd med det, gliser messegeneral Tommy Larssen fornøyd. Han legger til at mediehåndteringen også denne gangen var en «innertier».

På forhånd var Larssen spent på om togstreiken ville skremme folk fra å besøke messen denne gangen. Men det har ikke skjedd. Nå er Oslo Motor Show etablert som en av landet aller best besøkte publikummesser, og et arrangement som trekker 40.000 eller flere besøkende til hallene på Lillestrøm.

Mange som bidro til suksessen

– Det er klart at vi har gjort mye riktig i forberedelser og markedsføring. Men jeg kan ikke få understreket nok hvor viktige utstillerne, klubbene, de frivillige, entusiastene, de ansatte og funksjonærene er for at utstillingen har så bred appell. Uten deres enorme innsats både før og under arrangementet, hadde utfallet blitt et helt annet. Jeg er svært takknemlig, sier Larssen.

Skal overgå seg selv neste år

Larssen benytter selvfølgelig anledningen til å presisere at noen planer for neste års motorshow allerede er klare. Han mener endog at det vil bli minst like spennende ting på utstillingen da som i år.

Neste Oslo Motor Show er berammet til 27. – 29. oktober 2017. Velkommen!

Legg igjen en kommentar