fbpx

Norges Råeste Bakkeløp valgte Hovdan.Com AS

Petter og Oliver Solberg sammen med løpsleder Jan Helge Nilssen.

Norges Råeste Bakkeløp 2018 knuste alle rekorder. Skal man være råest på Bakkeløp i Norge og etablere seg som et av Nord-Norges største publikumsarrangement, så må man være rå på synlighet og eksponering i mediene også. Da gir man ansvaret for PR og mediehåndtering til Hovdan.Com AS.  

Publikumsrekord - opp 70% i forhold til året før

Flere rekorder ble slettet under den fire dager lange motorsportfesten i Bardufoss sommeren 2019. Mellom 17 og 18.000 tilskuere fant veien til Målselv Fjellandsby under bakkeløpeteller til et av de andre arrangementene i distriktet.  Mediedekningen ble mer omfattende og omtalene med positive enn noen gang.

Sjarmerte publikum

Publikums yndling i Norges Råeste Bakkeløp ble seksten år gamle Oliver Solberg. Han var desidert raskest opp de 270 høydemetrene i Målselv lørdag ettermiddag. I mål stod pappa Petter og ventet med gratulasjoner og en god klem.

Et kvantesprang i riktig retning

- Norges Råeste Bakkeløp kan bli et av landets største og viktigste motorsportarrangementer. Årets festival representerer et kvantesprang i riktig retning. Man har lagt nye elementer til totalen, og ser ut til å lykkes med det, slo Målselvs ordfører Nils Ole Fosshaug fast etter løpet.

Sterk vekst i oppslutningen

Løpsleder Jan Helge Nilssen er svært fornøyd med årets arrangement. Både på det sportslige planet, og med at publikumstallet er opp rundt 70% i forhold til i fjor.

Legg igjen en kommentar